Selecteer een pagina
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/11/2017 - 31/01/2018
Hele dag

Locatie
Danielle's Dreamcatcher - Danielle van Eijk-Both

Categorieën


ik ben een droomcoach die jouw nachtelijke droomverhalen heel helder weet te vertalen naar wat jou in je wakkere leven bezig houdt.

Op het moment dat je na deze uitleg merkt dat je niet verder komt en graag (opnieuw) de leiding wilt nemen over jouw leven, kan ik jou dit leren middels een eigenschap die iedereen heeft, welke je kunt toepassen tijdens het dromen.

Deze eigenschap heeft de naam Lucide Dromen gekregen. Dit is een vorm van bewustzijn tijdens het dromen. Je bent in je droom en je weet op het moment dat je droomt dat je eigenlijk slaapt en ligt te dromen. Je bent ‘wakker’ in je droom.

Voorbeeld
Ik droomde vroeger vaak vliegdromen. Dromen over vliegen staan voor het creëren van vrijheid in je wakkere leven. Ik kwam in die dromen totaal de lucht niet in… in het begin bleef ik plakken aan de grond. En laten ging ik zwemmend (schoolslag!) de lucht in. Dat wilde ik niet meer. Dus ging ik er over nadenken hoe ik die dromen kon veranderen. Ik wist toen nog niet eens het bestaan van lucide dromen. Door hier heel bewust mee bezig te zijn geweest kwam ik op een nacht wèl in 1x de lucht in…en vloog ik net als Superman de hele wereld over! Pas heel veel later besefte ik me dat ik hiermee niet alleen ’s nachts meer vrijheid voor mijzelf had gecreëerd, maar ook in mijn wakkere leven veel meer voor mijzelf durfde op te komen en dus bevrijd was van bepaalde beperkingen op dat moment.

Zelf de leiding nemen kan op persoonlijk, maatschappelijk of zakelijk vlak. Samen gaan we op zoek naar wie je wilt zijn, wat je wilt bereiken en hoe jij dat haalbaar kunt maken.

Dus wil jij net als ik destijds van bepaalde ballast af, je bewustzijn vergroten en weten wie je nou werkelijk bent? Heb jij al tijden een droom die je graag tot werkelijkheid wilt creëeren? En voel jij nu een diep verlangen wanneer je dit allemaal leest? Kortom wil jij opnieuw de leiding nemen over je leven of iets waar je werkelijk wakker van ligt?

Meld je dan nu aan voor Your Dream Your Destiny

Deze training is INCLUSIEF de volgende extra’s:

GRATIS vijf droomanalyses (t.w.v. € 75,-) tijdens de training
GOODIEBAG (t.w.v. € 50,-) met leuke verrassingen!

De training duurt tien weken en kun je gewoon online volgen, op jouw manier en in jouw tijd!  Na afronding van deze training ga jij zuiver dromen voortaan gebruiken om je leven in te richten zoals jij dat wilt! En dan hoop ik samen met jou, vanaf 14 november 2017, een prachtige droomreis te mogen gaan maken!