Selecteer een pagina

Lisette Verhoog

 

 

Hi lieve Power Mama Vrouw,

Ik wil het met jou hebben over wat misschien nu nog voelt als onbereikbare Dromen.  Mogen jouw Dromen de vrijheid krijgen of hou je deze nog klein.  Mooie mama vrouw.

Soms is het nog best lastig om je dromen te beschrijven of voor je te zien, laat staan dat je weet hoe je deze dromen kan realiseren en werkelijkheid kan laten worden.

Laten we samen op pad gaan om te kijken waar jouw hart van gaat stralen als het over jouw mooiste dromen gaat. Misschien heb jij wel 1 hele gave droom die zo onwerkelijk lijkt dat jij dit in de ijskast hebt gezet om dat het zo ver van je bed is. Of denk je toch af en toe wat als…

Jij  lieve mama vrouw bent zo belangrijk in het gezin, dat als jij zou uitvallen,  de motor stil komt te liggen, en niet  alles meer naar behoren blijft draaien. Daarvoor mag jij voor jezelf tijd inlassen om bij te kunnen tanken.

Wij vrouwen willen het voor iedereen zo comfortabel mogelijk maken en we kunnen onszelf hier dan ook volledig in verliezen en komen niet meer aan onszelf toe.  

Een paar weken geleden sprak ik met een vriendin.  We keken in onze drukke werkagenda om gezellig een afspraak te maken om wat bij te kletsen en tijd voor ons zelf.  Al gauw kwam er een heel verhaal van haar kant dat ze het te druk heeft met haar kinderen en gezin, het huishouden die ook tussendoor komt, haar man die vaak laat thuis komt, heel lief en goed bedoeld . Ik had al gauw door dat ze nu een excuus had om niet zichzelf voorop te zetten en aandacht aan zichzelf te geven.

Ontspanning

Ik begrijp natuurlijk heel goed dat haar gezin voorop komt.  Het is alleen jammer dat ze aangeeft dat ze nog even geduld mag hebben om volop te mogen leven .

Ook zij verdient ontspanning en de kans om haar dromen in de wereld te zetten. Het is zonde dat als je wacht tot er ergens tijd vrij zal komen ooit en dat je nu maar met minder doet.

Ik wil jou als lieve mega mooie mamavrouw een andere weg laten zien zodat jij nu ook kan kiezen voor jezelf.

Misschien herken jij jezelf wel in dit verhaal.

Nu is de vraag; hoe kan jij dit zo ombuigen dat jij er ook mag zijn als het gaat om jouw eigen mooie dromen, Waar kun jij op korte termijn verandering in brengen zodat jij ervaart dat er stappen gezet mogen worden.

Je zal  merken dat er nieuwe energie door je heen stroomt en jij jouw mooiste dromen wilt gaan uitvoeren die jou doen stralen.

STAP 1

Koop een mooi notitieboekje of schriftje en begin met schrijven. Schrijf op waar jouw verlangens naar uit gaan.Er is geen goed of fout alles is oke  hoe jij dit wilt vorm geven.

Ben jij creatief,  dan kun jij je helemaal uitleven door te kleuren of misschien wel een mooie tekening te maken. Of ben jij meer van de korte verhalen en woorden, doe wat voor jou fijn en prettig is.  Dit is jouw moment om het NU in de wereld te mogen zetten.

Door deze dromen visueel te maken, en jij het terug kunt lezen is dit een anker om straks naar de volgende stap te gaan.

Jij zult geleidelijk  gaan merken, zien en ervaren dat je veel lekkerder en fijner in je vel gaat zitten. Nu jij concreet een stap hebt gezet om actie te ondernemen. Hoe fijn is dat.

Energie

Ik ga jou in de volgende blog verder mee nemen en laten zien hoe jij deze dromen kunt omzetten naar actie en doelen zodat jij energie krijgt om te mogen zijn wie jij wilt. Ook nu al!

Een mooie Powervrouw die weet wat ze wil en daar ook haar focus op heeft.

ik  wil nog iets mee geven om jou in de aan te moedigen,  Jij bent het waard om  te mogen leven met jouw dromen. Jouw passie mag de wereld in.

En het mag nu gaan schitteren aan de Hemel

Dag lieve Power Mama Vrouw

 

Wil je op de hoogte blijven van alle tips en nieuwe artikelen?